Vmware Certified Professional - Pass4Test.JP,IT技術者に向きの問題集

Pass4Test.JPはCisco、Microsoft、IBM、HP、CompTIA、SUN、Oracle、VMWareなど、各種類のIT認定試験を提供しております。

企業の認定度が高いSASInstitute SAS Foundation A00-280資格で自分をアピールしましょう!

Pass4testはIT業務の設計、構築、保守、運用などの知識によって作り上げられて、A00-280試験に向いている問題集として、非常に精度が高くて、問題集を使うことによって合格することが保証できます。Pass4TestはIT技術者の専門資格の合格に向いているの模擬問題集で。認定を取得でき、お客様に成功に認定される実際の問題を提供して、認定合格の最も簡単な方法は弊社SASInstitute A00-280問題集を使います。

SASInstitute SAS Foundation A00-280

IT業での経験豊富な専門家たちが正確で、合理的なSASInstitute A00-280認定試験の準備資料を作り上げました。それに応じて、Past4Testは最新の試験内容を織込んでる問題集リリースしました。弊社のA00-280問題集を利用して、一回でA00-280認定試験の資格を取得する事ができ、あなたの大切な時間を節約する事が出来ます。弊社がもっと便利に未来を広げるIT業で大切なA00-280認定試験に参加させ、あなたが取得する事をお助けいたします。

詳しいSASInstitute A00-280認定試験内容は以下のようです。

試験番号:A00-280
試験科目:SASInstitute 「SAS Certified Clinical Trials Programmer Using SAS 9」
問題と解答:全90問

詳しいA00-280問題集の内容は以下のようでございます。どうぞ、ご覧になってください。

購入前にお試し,私たちの試験の質問と回答のいずれかの無料サンプルをダウンロード:http://pdf.pass4test.jp/A00-280.pdf

1.Given the following data at WORK DEMO:

Which SAS program prints only the first 5 males in this order from the data set?
A. proc sort data=WORK.DEMO out=out;
by sex;
run;
proc print data= out (obs=5)
;
run;
B. proc print data=WORK.DEMO(obs=5)
;
where Sex='M'
;
run;
C. proc print data=WORK.DEMO(where=(sex='M'))
;
where obs<=5;
run;
D. proc sort data=WORK.DEMO out=out;
by sex descending;
run;
proc print data= out (obs=5)
;
run;
Answer: B

SASInstitute   A00-280   A00-280   A00-280

2.Which SAS program will apply the data set label 'Demographics' to the data set named DEMO.?
A. data demo (label='Demographics')
;
set demo;
run;
B. data demo;
set demo (label='Demographics')
;
run;
C. data demo (label 'Demographics')
;
set demo;
run;
D. data demo;
set demo;
label demo= 'Demographics'
;
run;
Answer: A

SASInstitute   A00-280   A00-280   A00-280

3.The following SAS program is submitted:
proc sort data=SASUSER.VISIT out=PSORT;
by code descending date cost;
run;
Which statement is true regarding the submitted program?
A. The descending option applies to the variable CODE.
B. The variable CODE is sorted by ascending order.
C. The PSORT data set is stored in the SASUSER library.
D. The descending option applies to the DATE and COST variables.
Answer: B

SASInstitute   A00-280   A00-280   A00-280

4.What information can be found in the SAS Dictionary tables? (Choose two.)
A. datasets contained within a specified library
B. values contained within a specified format
C. variables contained within a specified dataset
D. values contained within a specified variable
Answer: A,C
5.Given the following data set:

Which program was used to prepare the data for this PROC PRINT output?
A. proc sort data=one out=two;
by subjid;
run;
B.proc sort data=one out=two nodupkey;
by subjid;
run;
C. proc sort data=one out=two nodup;
by subjid;
run;
D. proc sort data=one out=two nodupkey;
by subjid trt;
run;
Answer: B

SASInstitute   A00-280   A00-280   A00-280

6.This question will ask you to provide a line of missing code.
The following SAS program is submitted:

Which statement is required to produce this output?
A. TABLES site*group /nocol;
B. TABLES site*group /norow;
C. TABLES site*group;
D. TABLES site*group /nocol norow;D. TABLES site*group /nocol norow;
Answer: A

SASInstitute   A00-280   A00-280   A00-280

7.Which statement correctly adds a label to the data set?
A. DATA two Label="Subjects having duplicate observations"
;
set one;
run;
B. DATA two;
Label="Subjects having duplicate observations"
;
set one;
run;
C. DATA two;
set one;
Label dataset="Subjects having duplicate observations";
run;
D. DATA two(Label="Subjects having duplicate observations")
;
set one;
run;
Answer: D

SASInstitute   A00-280   A00-280   A00-280

8.Given the following data set:

Which SAS program produced this output?
A. proc sort data=one(where=(age>50)) out=two;
by subjid;
run;
B. proc sort data=one(if=(age>50)) out=two;
by subjid;
run;
C. proc sort data=one out=two;
where=(age>50)
;
by subjid;
run;
D. proc sort data=one out=two;
if age>50;
by subjid;
run;
Answer: A

SASInstitute   A00-280   A00-280   A00-280

9.CORRECT TEXT
The following question will ask you to provide a line of missing code.
The following program is submitted to output observations from data set ONE that have more than one
record per patient.

In the space below, enter the line of code that will correctly complete the program (Case is
ignored. Do not add leading or trailing spaces to your answer.).

Answer: BYSUBJID;BYSUBJID;
10.Given the data set WORK.BP with the following variable list:

Which output will be created by the program?

A. Option A
B. Option B
C. Option C
D. Option D
Answer: D

SASInstitute   A00-280   A00-280   A00-280

11.The following SAS program is submitted:

You want to store all calculated means and standard deviations in one SAS data set.
Which statement must be added to the program?
A. output mean std;
B. ods output mean=m1 m2 std=s1 s2;
C. output out=WORK.RESULTS mean=m1 m2 std=s1 s2;
D. ods output out=WORK.RESULTS mean=m1 m2 std=s1 s2;
Answer: C

SASInstitute   A00-280   A00-280   A00-280

12.Which program will report all created output objects in the log?
A. proc ttest data=WORK.DATA1 ods=trace;
class TREAT;
var RESULTS;
run;
B. ods trace on;
proc ttest data=WORK.DATA1;
class TREAT;
var RESULTS;
run;
C. ods trace=log;
proc ttest data=WORK.DATA1;
class TREAT;
var RESULTS;
run;
D. ods trace log;
proc ttest data=WORK.DATA1;
class TREAT;
var RESULTS;
run;
Answer: B

SASInstitute   A00-280   A00-280   A00-280

13.Review the following procedure format:

What is the required type of data for the variable in this procedure?
A. Character
B. Continuous
C. Categorical
D. Treatment
Answer: B

SASInstitute   A00-280   A00-280   A00-280

14.The following output is displayed:

Which SAS program created this output?
A. proc freq data=WORK.TESTDATA;
tables gender * answer / nocol norow nopercent;
run;
B. proc freq data=WORK.TESTDATA;
tables answer * gender / nocol norow nopercent;
run;
C. proc freq data=WORK.TESTDATA;
tables gender * answer / nocol norow nopercent missing;
run;
D.proc freq data=WORK.TESTDATA;
tables answer * gender / nocol norow nopercent missing;
run;
Answer: A

SASInstitute   A00-280   A00-280   A00-280

15.You want 90% confidence limits for a binomial proportion from a one-way table with PROC FREQ.
Which option must you add to the TABLES statement?
A. BINOMIAL
B. BINOMIAL ALPHA=0.9
C. BINOMIAL ALPHA=90
D. BINOMIAL ALPHA=0.1
Answer: D

投稿日: 2012/9/19 6:00:22  |  カテゴリー: SASInstitute  |  タグ: SAS FoundationA00-280