Vmware Certified Professional - Pass4Test.JP,IT技術者に向きの問題集

Pass4Test.JPはCisco、Microsoft、IBM、HP、CompTIA、SUN、Oracle、VMWareなど、各種類のIT認定試験を提供しております。

Pass4TestはAdobe 9A0-019試験の実践訓練を提供する

君はまだAdobe 9A0-019「Adobe Photoshop 6.0 Product Proficiency」認証試験の大きい難度が悩んでいますか? 君はまだAdobe 9A0-019認証試験に合格するために寝食を忘れて頑張って復習しますか? 早くてAdobe 9A0-019「Adobe Photoshop 6.0 Product Proficiency」認証試験を通りたいですか?Pass4Testを選択しましょう!Pass4TestはきみのIT夢に向かって力になりますよ。

Adobe Photoshop 9A0-019

Pass4Testは多種なIT認証試験を受ける方を正確な資料を提供者でございます。弊社の無料なサンプルを遠慮なくダウンロードしてください。

Pass4TestにたくさんのIT専門人士がいって、弊社の9A0-019問題集に社会のITエリートが認定されて、弊社の9A0-019問題集は試験の大幅カーバして、合格率が100%にまで達します。弊社のみたいなウエブサイトが多くても、彼たちは君の学習についてガイドやオンラインサービスを提供するかもしれないが、弊社はそちらにより勝つと保証しますPass4Testは同業の中でそんなに良い地位を取るの原因は弊社のかなり正確な試験の練習問題と解答そえに迅速の更新で、このようにしてとても良い成績がとられています。そして、弊社が提供した問題集を安心で使用して、試験を安心で受けて、君のAdobe 9A0-019「Adobe Photoshop 6.0 Product Proficiency」認証試験の100%の合格率を保証します。

購入前にお試し,私たちの試験の質問と回答のいずれかの無料サンプルをダウンロード:http://pdf.pass4test.jp/9A0-019.pdf

1.If you are working in a two-layer document, how should you make the top layer display only where it
overlaps the content of the low layer.
A. link the layers
B. make a clipping group
C. link the layers and select Merge Linked
D. turn Preserve Transparency for the top layer
Answer: B

Adobe   9A0-019   9A0-019   9A0-019

2.Which command converts a selection into a new layer?
A. Copy Merged
B. Layer Via Copy
C. New Adjustment Layer
D. Layer from Background
Answer: B

Adobe   9A0-019   9A0-019   9A0-019

3.Exhibit.

You want to create the hard and soft edge around an image. What area the red arrows indicating in the
Zebra layer on the Layers. Palette? (Choose two.)
A. a layer mask
B. a clipping group
C. an adjustment layer
D. a layer clipping path
Answer: AD

Adobe   9A0-019   9A0-019   9A0-019

4.You want to make certain areas of a completely opaque layer partially transparent. You have added a
new layer mask. What should you do?
A. paint with black
B. paint with a shade of gray
C. change the opacity of the layer
D. change the opacity of the layer mask
Answer: B

Adobe   9A0-019   9A0-019   9A0-019

5.Exhibit.

You have clicked the Lock image pixels checkbox in the Layers palette. Which action are you
PREVENTED from doing?
A. changing the blending mode
B. changing the shape of the clipping path
C. using the painting tool to modify the layer mask
D. using the history brush to paint back form an earlier state
Answer: D

Adobe   9A0-019   9A0-019   9A0-019

6.Exhibit.

You create a type layer and a fill layer with a pattern. You want the type to act as a mask so that the
pattern appears only where there is type on the type layer. What should you do?
A. position the type layer above the fill layer. with the type layer active, choose
Layer>Merge Down
B. position the type layer below the fill layer. with the fill layer active, choose
Layer>Merge Down
C. position the type layer below the fill layer, with the fill layer active, choose
Layer>Group with Previous
D. position the type flayer above the fill layer, with the type layer active, choose
Layer>Group with Previous
Answer: C

Adobe   9A0-019   9A0-019   9A0-019

7.What are two methods to create custom layer styles? (Choose two.)
A. choose the Layer Properties dialog box
B. choose Layer>Layer Style>Copy Layer Style
C. select New Style in the Layer Styles dialog box
D. select the Create New Style button on the Style Palette
Answer: CD

Adobe   9A0-019   9A0-019   9A0-019

8.Which command or tool effects all linked layers?
A. Paintbrush
B. Distort Filter
C. Free Transform
D. Levels Adjustment
Answer: C

Adobe   9A0-019   9A0-019   9A0-019

9.You have created an action that you want to run on a folder of images. Which destination option within
the Batch command saves the files to a new location and leaves the originals untouched?
A. None
B. Folder
C. Import
D. Save and Close
Answer: B

Adobe   9A0-019   9A0-019   9A0-019

10.You are working in a layered Photoshop document. You add an adjustment layer. Which layer will be
affected by the adjustment layer?
A. layers above the adjustment layer
B. layer below the adjustment layer
C. only layers included in the same layer set
D. only layers linked with the adjustment layer
Answer: B

Adobe   9A0-019   9A0-019   9A0-019

11.You want to randomly display7% of the pixels on a layer. What should you do? A. set the layer opacity
to7% and the layer's blending mode to Dissolve
B. set the layer opacity to7% and the layer's blending mode to Difference
C. apply the Pointillize file then choose the Fade command with7% opacity
D. apply the Fragment filter then choose the Fade command with7% opacity
Answer: A

Adobe   9A0-019   9A0-019   9A0-019

12.Which format supports layers in Adobe Photoshop?
A. JPG
B. TIFF
C. PICT
D. EPS
Answer: B

Adobe   9A0-019   9A0-019   9A0-019

13.You are making selection by using the elliptical marquee. The value for Feather is set10 pixels. When
would you see the effect of the feathering option?
A. When you deselect
B. When you choose Select>Feather
C. When you move the selected pixels
D. As soon as you finish making the selection
Answer: C

Adobe   9A0-019   9A0-019   9A0-019

14.Which blending mode should you use to create a drop shadow?
A. Multiply
B. Dissolve
C. Difference
D. Color Burn
Answer: A

Adobe   9A0-019   9A0-019   9A0-019

15.When creating animations in Adobe ImageReady, what does the Tween feature do?
A. It specifies looping for playback.
B. It specifies repeat options for playback.
C. It adds a series of layers between existing layers.
D. It adds a series of frames between existing frames.
Answer: D

Adobe   9A0-019   9A0-019   9A0-019

16.You make a selection with the polygon lasso tool. When a color fill is applied, the edg appears rough.
Which tool option should have been selected to soften the selection edg.
A. Blur
B. Border
C. Smooth
D. Anti-Alised
Answer: D

Adobe   9A0-019   9A0-019   9A0-019

17.A layer contains a shape filled with a solid color. You want to fill the shape with a gradient. What should
you do?
A. select the shape layer and choose a gradient from the Swatches palette.
B. Select the gradient tool from the toolbox. select a gradient from the options bar, and drag the gradient
tool across the shape
C. Select the shape layer; click the Layer Style button on the Layers palette and select
Gradient Overly; choose a gradient and click OK
D. Select the shape layer; click the New Adjustment Layer button on the Layers palette and select
Gradient Map. choose a gradient and click OK
Answer: C

Adobe   9A0-019   9A0-019   9A0-019

18. What is the most efficient thod to isolate a complex object form is background?
A. create a layer mask
B. create an alpha channel
C. use the Extract Image command
D. use the lasso tool to create a selection
Answer: C

Adobe   9A0-019   9A0-019   9A0-019

19.You make a selection by using the magnetic lasso tool you want modify the selection. Which tool or
tools can you use to modify the selection?
A. any selection tool
B. only the magnetic lasso
C. lasso, magnetic lasso or polygonal lasso
D. any selection tool except the magic wand
Answer: A

Adobe   9A0-019   9A0-019   9A0-019

20.Which file format supports spot color channel?
A. PICT
B. JPEG
C. Gif89a
D. DCS 2.0
Answer: D

投稿日: 2012/7/27 15:36:22  |  カテゴリー: Adobe  |  タグ: Adobe9A0-019