Vmware Certified Professional - Pass4Test.JP,IT技術者に向きの問題集

Pass4Test.JPはCisco、Microsoft、IBM、HP、CompTIA、SUN、Oracle、VMWareなど、各種類のIT認定試験を提供しております。

Adobeの9A0-081認定試験の問題集

もし君がAdobe9A0-081に参加すれば、良い学習のツルを選ぶすべきです。Adobe9A0-081認定試験はIT業界の中でとても重要な認証試験で、合格するために良い訓練方法で準備をしなければなりません。

Adobe Photoshop 9A0-081

Pass4Testの経験豊富な専門家チームはAdobe9A0-081認定試験に向かって専門性の問題集を作って、とても受験生に合っています。Pass4Testの商品はIT業界中で高品質で低価格で君の試験のために専門に研究したものでございます。

Pass4Testが提供した対応性の訓練問題をテストにして初めてAdobe9A0-081認定試験に参加する受験者の最もよいな選択でございます。真実試験問題が似てるのを確保することができて一回合格するのは目標にしています。もし試験に失敗したら、弊社が全額で返金いたします。

試験番号:9A0-081
試験科目:Adobe 「Adobe LiveCycle ES Application Developer Exam」
問題と解答:全70問

購入前にお試し,私たちの試験の質問と回答のいずれかの無料サンプルをダウンロード:http://pdf.pass4test.jp/9A0-081.pdf

1.Which type of key is used by Rights Management to encrypt a document?
A.A 256 bit AES Symmetric key.
B.A 128 bit AES Symmetric key.
C.A 128 bit AES Asymmetric key.
D.The private key portion of a 1024 bit Asymmetric key pair.
Answer:B

Adobe   9A0-081   9A0-081   9A0-081

2.A user is listed as a document publisher in a policy set. Which task can they complete?
A.Create a policy within the policy set.
B.Apply any policy to any PDF document.
C.Apply a policy to a PDF document they have created.
D.Apply any policy from the policy set to any PDF document.
Answer:D

Adobe   9A0-081   9A0-081   9A0-081

3.Which two permissions does a document publisher have and a regular policy member does NOT have?
(Choose two.)
A.extract data
B.switch policy
C.delete document
D.revoke document
E.document modify
F.filling in form fields and signing
Answer:B D

Adobe   9A0-081   9A0-081   9A0-081

4.You are creating a policy set. At which level can you specify Visible Users and Groups?
A.group
B.domain
C.individual user
D.organizational unit
Answer:B

Adobe   9A0-081   9A0-081   9A0-081

5.Assuming they have the switch policy permission, which two users can revoke a PDF document?
(Choose two.)
A.document recipient
B.document publisher
C.document distributor
D.policy set coordinator
Answer:B D

Adobe   9A0-081   9A0-081   9A0-081

6.Which statement about the users specified in the Visible Users and Groups category is true?
A.They can create policies in the policy set.
B.They can be included as principals in a policy.
C.They can apply a policy from the policy set to a PDF.
D.They can open a PDF document that has been protected with a policy from the policy set.
Answer:B

Adobe   9A0-081   9A0-081   9A0-081

7.You want to process (i.e. extract data) a policy protected PDF document that is on a server. Which
operation is necessary prior to processing the PDF document?
A.Revoke license
B.Remove Policy Security
C.Unlock Policy Protected PDF
D.Set Value that writes the document into a temporary variable
Answer:C

Adobe   9A0-081   9A0-081   9A0-081

8.With which does the workspace-theme.swf need to be directly packaged?
A.workpace-runtime.swc
B.adobe-livecycle-jboss.ear
C.adobe-workspace-client.ear
D.adobe-workspace-client.war
Answer:D

Adobe   9A0-081   9A0-081   9A0-081

9.You are customizing styles by using the lc.css style sheet. What is represented by any style that is in
lower case beginning with a dot (for example, .loginSplash)?
A.The Selector.
B.A global style.
C.A Component (Class).
D.A stylename property of a Component.
Answer:D

Adobe   9A0-081   9A0-081   9A0-081

10.What does the package lc.domain contain?
A.The interfaces that are used to communicate with LiveCycle ES server.
B.The classes that are used to communicate with LiveCycle ES server directly.
C.The classes that encapsulate LiveCycle ES business concepts such as tasks, endpoints, queues.
D.The interfaces that are used to expose the LiveCycle ES business concepts such as tasks, endpoint,
queues.
Answer:D

投稿日: 2012/9/8 2:38:20  |  カテゴリー: Adobe  |  タグ: Adobe9A0-081