Vmware Certified Professional - Pass4Test.JP,IT技術者に向きの問題集

Pass4Test.JPはCisco、Microsoft、IBM、HP、CompTIA、SUN、Oracle、VMWareなど、各種類のIT認定試験を提供しております。

Adobeの9A0-090認定試験の最新教育資料

Adobe9A0-090認定試験の最新教育資料はPass4Testの専門チームが研究し続けてついに登場し、多くの人の夢が実現させることができます。今のIT業界の中で、自分の地位を固めたくて知識と情報技術を証明したいのもっとも良い方法がAdobe9A0-090認定試験でございます。がAdobe9A0-090認定試験の合格書を取ったら仕事の上で大きな変化をもたらします。

Adobe Photoshop 9A0-090

Pass4Testが提供した教育資料は真実のテストに非常に近くて、あなたが弊社の短期の特殊訓練問題を通じてすぐにIT専門の知識を身につけられます。弊社は君の試験の100%合格率を保証いたします。あなたのAdobe9A0-090認証試験に合格させるのはPass4Testが賢明な選択で購入する前にインターネットで無料な問題集をダウンロードしてください。そうしたらあなたがAdobe9A0-090認定試験にもっと自信を増加して、もし失敗したら、全額で返金いたします。

試験番号:9A0-090
試験科目:Adobe 「Adobe Dreamweaver CS4 ACE Exam」
問題と解答:全85問

購入前にお試し,私たちの試験の質問と回答のいずれかの無料サンプルをダウンロード:http://pdf.pass4test.jp/9A0-090.pdf

1. In which color will the text Formatting with CSS be displayed in the browser?
A. red
B. blue
C. black
D. green
Answer: D

Adobe   9A0-090   9A0-090   9A0-090

2. Which would NOT be a potential problem level that is detected by the Browser Compatibility Check in
Dreamweaver?
A. errors
B. warnings
C. design issues
D. informational messages
Answer: C

Adobe   9A0-090   9A0-090   9A0-090

3. You want to to create a report on whether a page complies with Section 508 standards?
A. select File > Validate > Markup
B. select File > Check Page > Browser Compatibility
C. select Site > Reports, choose Accessibility and click Run
D. select View > Code View Options > Syntax Error Alerts in Info Bar
Answer: C

Adobe   9A0-090   9A0-090   9A0-090

4. Which reports are available within Dreamweaver HTML reports to assist you in Web site maintenance?
A. Accessibility, Untitled Documents, and Missing Alt Text
B. Broken Links, Missing Alt Text, and Untitled Documents
C. Missing Alt Text, Untitled Documents, and Orphaned Files
D. XHTML Validation, Browser Compatibility Check, and External Links
Answer: A

Adobe   9A0-090   9A0-090   9A0-090

5. Which two categories of reporting are available in the Dreamweaver Site Reports interface? (Choose
two.)
A. HTML Reports
B. Workflow Reports
C. Information Reports
D. Accessibility Reports
E. Browser Compatibility Reports
Answer: AB

Adobe   9A0-090   9A0-090   9A0-090

6. You have just become the Webmaster for a Web site you did NOT create. You want to locate and
correct broken links within this website.
Where can you go within Dreamweaver to locate broken links and open each page so you can correct
these issues?
A. use HTML Reports in the Site Reports tab of the Results panel
B. use Validation in the Results panel and choose Validate Entire Current Local Site
C. use Browser Compatibility in the Results panel and click Settings in the pop-up menu
D. use Link Checker in the Results panel and select Broken Links in the Show pop-up menu
Answer: D

Adobe   9A0-090   9A0-090   9A0-090

7. Which are the three categories of files displayed by the Dreamweaver Link Checker?
A. Broken Links, External Links, and Invalid Links
B. Broken Links, External Links, and Missing Files
C. Broken Links, External Links, and Orphaned Files
D. Broken Links, External Links, and Unreachable Files
Answer: C

Adobe   9A0-090   9A0-090   9A0-090

8. Which tool is required to create and deploy a Web site?
A. Web browser
B. Dreamweaver
C. production server
D. application server
Answer: D

Adobe   9A0-090   9A0-090   9A0-090

9. Which is required when hosting a Web site on a publicly addressable production server?
A. FTP server
B. SSL certificate
C. Web server
D. Application server
Answer: C

Adobe   9A0-090   9A0-090   9A0-090

10. Which product is required to enable users to play Flash video on a Web page without progressive
downloading?
A. Flash Media Encoding Server
B. Flash Media Interactive Server
C. Flash Media Streaming Server
D. Flash Media Rights Management Server
Answer: C

投稿日: 2012/9/5 23:23:13  |  カテゴリー: Adobe  |  タグ: Adobe9A0-090