Vmware Certified Professional - Pass4Test.JP,IT技術者に向きの問題集

Pass4Test.JPはCisco、Microsoft、IBM、HP、CompTIA、SUN、Oracle、VMWareなど、各種類のIT認定試験を提供しております。

Adobeの9A0-156の試験問題集

Adobe9A0-156「Adobe® LiveCycle® ES2 Form Developer ACE Exam」試験の合格書は君の仕事の上で更に一歩の昇進と生活条件の向上を助けられて、大きな財産に相当します。Adobe9A0-156認定試験はIT専門知識のレベルの考察として、とっても重要な地位になりつつます。Pass4Testは最も正確なAdobe9A0-156「Adobe® LiveCycle® ES2 Form Developer ACE Exam」試験資料を追求しています。

Adobe ACE Illustrator 9A0-156

Pass4TestAdobe9A0-156試験に関する完全な資料を唯一のサービスを提供するサイトでございます。Pass4Testが提供した問題集を利用してAdobe9A0-156試験は全然問題にならなくて、高い点数で合格できます。Adobe 9A0-156「Adobe® LiveCycle® ES2 Form Developer ACE Exam」試験の合格のために、Pass4Testを選択してください。君が後悔しないようにもっと少ないお金を使って大きな良い成果を取得するためにPass4Testを選択してください。Pass4Testはまた一年間に無料なサービスを更新いたします。

試験番号:9A0-156
試験科目:Adobe 「Adobe® LiveCycle® ES2 Form Developer ACE Exam」
問題と解答:全114問

購入前にお試し,私たちの試験の質問と回答のいずれかの無料サンプルをダウンロード:http://pdf.pass4test.jp/9A0-156.pdf

1.You have added an insertion point to your form template. Which file format should you use to save your
form template?
A. Adobe Dynamic XML Form (*.pdf)
B. Adobe XML Form (*.xdp)
C. Adobe LiveCycle Designer Template (*.tds)
D. Adobe Acrobat form (*.pdf)
Answer: B

Adobe   9A0-156   9A0-156   9A0-156

2.You are creating a form template that will be used as a starting point for a series of forms. Which file
format should you use to save your form template.?
A. Adobe Dynamic XML Form (*.pdf)
B. Adobe XML Form (*.xdp)
C. Adobe LiveCycle Designer Template (*.tds)
D. Adobe Acrobat form (*.pdf)
Answer: C

Adobe   9A0-156   9A0-156   9A0-156

3.You are creating a template by using LiveCycle Designer. The template will be posted to a public
Website as a standalone form. Customers will download and open the form using Adobe Reader. Which
file format should you use to save your form template?
A. Adobe Dynamic XML Form (*.pdf)
B. Adobe XML Form (*.xdp)
C. Adobe LiveCycle Designer Template (*.tds)
D. Adobe Acrobat form (*.pdf)
Answer: A

Adobe   9A0-156   9A0-156   9A0-156

4.You are designing a PDF form that will contain a table where the user can add and remove rows. Which
form type should you create?
A. Adobe Dynamic XML Form (*.pdf)
B. Adobe XML Form (*.xdp)
C. Adobe LiveCycle Designer Template (*.tds)
D. Adobe Acrobat form (*.pdf)
Answer: A

Adobe   9A0-156   9A0-156   9A0-156

5.You are designing a PDF form where end-users will need to add annotations or comments to the PDF.
Which form type should you create?
A. Adobe Dynamic XML Form (*.pdf)
B. Adobe XML Form (*.xdp)
C. Adobe LiveCycle Designer Template (*.tds)
D. Adobe Static PDF form (*.pdf)
Answer: D

Adobe   9A0-156   9A0-156   9A0-156

6.You are creating multiple forms and want to ensure the smallest file size when saved to the server. What
file type should you create?
A. Adobe Dynamic XML Form (*.pdf)
B. Adobe Static PDF Form (*.pdf)
C. Adobe LiveCycle Designer Template (*.tds)
D. Adobe Acrobat form (*.pdf)
Answer: A

Adobe   9A0-156   9A0-156   9A0-156

7.The form you are creating relies on a client-side script that will change the layout of the form based on
user actions. What file type should you create?
A. A non-interactive static PDF form
B. An interactive static PDF form
C. A non-interactive dynamic PDF form
D. An interactive dynamic PDF form
Answer: D

Adobe   9A0-156   9A0-156   9A0-156

8.Which object is a child of the XFA DOM?
A. The Data Description DOM
B. The Data DOM
C. The dataSets DOM
D. The event DOM
Answer: B

Adobe   9A0-156   9A0-156   9A0-156

9.In which version of Adobe Reader are the dynamic features of the XFA Object Model supported?
A. Versions 5.x and greater
B. Versions 6.x and greater
C. Versions 7.x and greater
D. Versions 8.x and greater
Answer: C

Adobe   9A0-156   9A0-156   9A0-156

10.Which DOM would you access to determine the value of a specific node in the XML data stream that
has been merged with the form template?
A. The Form DOM
B. The Source Set DOM
C. The Template DOM
D. The Data DOM
Answer: D

Adobe   9A0-156   9A0-156   9A0-156

11.Which DOM must be created before you are able to access the number of pages on a dynamic form
prior to it being rendered on a client s machine?
A. The Template DOM
B. The Data DOM
C. The Form DOM
D. The Layout DOM
Answer: D

Adobe   9A0-156   9A0-156   9A0-156

12.Which DOM is merged with the Template DOM to create the Form DOM when rendering an XML
based PDF?
A. The Data DOM
B. The Layout DOM
C. The Source Set DOM
D. The Configuration DOM
Answer: A

Adobe   9A0-156   9A0-156   9A0-156

13.Which event signals that an XML based PDF has been fully rendered as a PDF?
A. form:ready
B. layout:ready
C. docReady
D. intialize
Answer: C

Adobe   9A0-156   9A0-156   9A0-156

14.You are rendering an XML based PDF. In what order is the DOM created?
A. Data DOM, Template DOM, Form DOM, Layout DOM
B. Template DOM, Data DOM, Form DOM, Layout DOM
C. Template DOM, Data DOM, Layout DOM, Form DOM
D. Data DOM, Template DOM, Layout DOM, Form DOM
Answer: B

Adobe   9A0-156   9A0-156   9A0-156

15.Which series of events are triggered when the Layout DOM and Form DOM are created?
A. The initialize, calculate and full events
B. The initialize, calculate and validate events
C. The enter, calculate and validate events
D. The change, calculate and validate events
Answer: B

投稿日: 2012/8/5 17:34:32  |  カテゴリー: Adobe  |  タグ: Adobe9A0-156