Vmware Certified Professional - Pass4Test.JP,IT技術者に向きの問題集

Pass4Test.JPはCisco、Microsoft、IBM、HP、CompTIA、SUN、Oracle、VMWareなど、各種類のIT認定試験を提供しております。

無料にAdobeの9A0-146の試験問題集をダウンロード する

Adobe9A0-146の認定試験に合格すれば、就職機会が多くなります。Pass4TestAdobe9A0-146「Adobe Dreamweaver CS5 ACE Exam」の認定試験の受験生にとっても適合するサイトで、受験生に試験に関する情報を提供するだけでなく、試験の問題と解答をはっきり解説いたします。

Adobe ACE Dreamweaver 9A0-146

Adobe9A0-146の認定試験証明書を取りたいなら、Pass4Testが貴方達を提供した資料をかったら、お得です。Pass4Testはもっぱら認定試験に参加するIT業界の専門の人士になりたい方のために模擬試験の練習問題と解答を提供した評判の高いサイトでございます。

ここで無料にPass4Testが提供したAdobe9A0-146「Adobe Dreamweaver CS5 ACE Exam」試験の部分練習問題と解答をダウンロードできて、一度Pass4Testを選ばれば、弊社は全力に貴方達の合格を頑張ります。貴方達の試験に合格させることができないと、すぐに全額で返済いたします。

試験番号:9A0-146
試験科目:Adobe 「Adobe Dreamweaver CS5 ACE Exam」
問題と解答:全87問

購入前にお試し,私たちの試験の質問と回答のいずれかの無料サンプルをダウンロード:http://pdf.pass4test.jp/9A0-146.pdf

1.For which server technology is Remote Development Services (RDS) a component?
A. ASP
B. ColdFusion
C. JSP
D. PHP
Answer: B

Adobe   9A0-146   9A0-146   9A0-146

2.Which two technologies does AJAX combine.? (Choose two.)
A. ASP
B. Java
C. JavaScript
D. XML
E. XHTML
Answer: C,D
3.You have inserted a SWF file by using Dreamweaver and uploaded both the Web page and the SWF file
to your server. What must also be uploaded to the server to properly view the SWF file over the Internet?
A. The Scripts folder
B. A Flash skin
C. The Flash player
D. A browser plug-in
Answer: A

Adobe   9A0-146   9A0-146   9A0-146

4.You upload an FLV file you are using on a Web page to your server. The movie does NOT play when the
page loads in the browser. What must be on the Web server in addition to the FLV file in order for the
movie to play?
A. The Flash player
B. A skin
C. A security certificate
D. A browser plug-in
Answer: B

Adobe   9A0-146   9A0-146   9A0-146

5.Which action does NOT mitigate page weight?
A. Consolidating multiple CSS stylesheets into one.
B. Using nested tables instead of <div> elements.
C. Avoiding frame-based layouts.
D. Deleting excess whitespace from the code.
Answer: B

Adobe   9A0-146   9A0-146   9A0-146

6.You have a Web page that uses a table-based layout and HTML <font> tags. The page loads slowly in
the browser. What can be done to reduce page load time?
A. Convert HTML formatting to CSS.
B. Convert the page to a .CFM file extension.
C. Remove all <table> tags.
D. Remove unnecessary hyperlinks from the page.
Answer: A

Adobe   9A0-146   9A0-146   9A0-146

7.You want to build a Website that follows the Web Accessibility Standards. What are three things you can
do to improve accessibility on your Web pages? (Choose three.)
A. Add Alt Text to images.
B. Add title information to SWF files.
C. Add labels for form tags.
D. Position content using tables.
E. Remove page titles.
F. Use CSS inline styles.
Answer: A,B,C
8.Which panel or dialog box ensures that you will be prompted to add accessibility information as you
build your Web pages within Dreamweaver?
A. Dreamweaver Preferences
B. The Site Reports panel
C. The Tag Inspector panel
D. The Behaviors panel
Answer: A

Adobe   9A0-146   9A0-146   9A0-146

9.All of the files in your Website are in a single folder on your local hard drive. What must you do to see
your Website files listed in the Files panel?
A. Define a local site.
B. Create all site files before opening Dreamweaver.
C. Create an images folder.
D. Create a root folder for Dreamweaver.
Answer: A

Adobe   9A0-146   9A0-146   9A0-146

10.You want to create a new site from an STE file. Which command should you choose?
A. Site > Manage Sites and click Import.
B. Site > New Site.
C. File > Import.
D. File > Open.
Answer: A

Adobe   9A0-146   9A0-146   9A0-146

11.You want to specify a local site folder in the Site Setup dialog box. What should you do?
A. Select the Site category and click Browse for Folder.
B. Select the Servers category and click Add New Server.
C. Select the Advanced Settings category and then select Local Info.
D. Select the Site category and type the site name.
Answer: A

Adobe   9A0-146   9A0-146   9A0-146

12.Why should you never rename a file outside of Dreamweaver?
A. Dreamweaver will NOT be able to find the file.
B. The file will get corrupted.
C. Images in the file will disappear.
D. You may create broken links in your site.
Answer: D

Adobe   9A0-146   9A0-146   9A0-146

13.You are using the Files panel. What happens when you drag an HTML file from the site root folder to a
subfolder in the same site?
A. The file is copied to the subfolder.
B. The file is moved to the subfolder.
C. The file is deleted from the site.
D. Nothing. You cannot drag files within the Files panel.
Answer: B

Adobe   9A0-146   9A0-146   9A0-146

14.You need to move Web pages into subfolders within your root folder. Where should you go to move
these files into subfolders to ensure that all Website links remain intact after this process?
A. The Insert menu within Dreamweaver
B. The Web server
C. The operating system
D. The Files panel within Dreamweaver
Answer: D

Adobe   9A0-146   9A0-146   9A0-146

15.Your company will be hosting your Website on a Web server within your department. You can access
the Web server from within your operating system. Which type of connection should you use to upload
files to the web server?
A. RDS
B. Local/Network
C. FTP
D. WebDAV
Answer: B

投稿日: 2012/7/29 19:27:09  |  カテゴリー: Adobe  |  タグ: Adobe9A0-146