Vmware Certified Professional - Pass4Test.JP,IT技術者に向きの問題集

Pass4Test.JPはCisco、Microsoft、IBM、HP、CompTIA、SUN、Oracle、VMWareなど、各種類のIT認定試験を提供しております。

Adobeの9A0-127認証の最優秀問題集

Adobe9A0-127の認証試験は現在IT業界でもっとも人気があって、その試験に合格すれば君の生活と仕事にいいです。 Pass4TestAdobe9A0-127の認証試験の合格率を高めるのウエブサイトで、Pass4Test中のIT業界の専門家が研究を通じてAdobe9A0-127の認証試験について問題集を研究し続けています。100%合格率は彼らの研究成果でございます。Pass4Testを選られば、成功しましょう。

Adobe ACE ColdFusion 9A0-127

Pass4TestはあなたのAdobe9A0-127「Adobe ColdFusion 9 ACE Exam」試験に合格のを全力で助けて、あなたがネット上で無料なAdobeの部分の9A0-127試験の練習問題と解答をダウンロードすることができます。そのほかにPass4TestはAdobe9A0-127「Adobe ColdFusion 9 ACE Exam」試験問題を更新しています。Pass4Testはもし試験に失敗したら全額で返済するのを承諾いたします。

試験番号:9A0-127
試験科目:Adobe 「Adobe ColdFusion 9 ACE Exam」
問題と解答:全101問

購入前にお試し,私たちの試験の質問と回答のいずれかの無料サンプルをダウンロード:http://pdf.pass4test.jp/9A0-127.pdf

1.Given the following code stub:
<cfset obj = {key='Apple',basic=['one','two']} />
Which returns the string "two"?
A. obj.key.basic
B. obj.basic[2]
C. obj.basic[1]
D. obj.basic.2
Answer: B

Adobe   9A0-127   9A0-127   9A0-127

2.Given the following snippet:
<cfset x=2>
<cfoutput>
#--x# - #x++#
</cfoutput>
What is the output.?
A. 1 - 1
B. 1 - 3
C. 1 - 2
D. -1
Answer: A

Adobe   9A0-127   9A0-127   9A0-127

3.What is the value of the variable b when the following code block executes?
<cfscript> a = 0; b = 1; a = (a)?b:a; if (a) { b = "apple"; }{ b = "pear"; } </cfscript>
A. 1
B. 0
C. apple
D. pear
Answer: D

Adobe   9A0-127   9A0-127   9A0-127

4.What is the value of the variable output when the following code executes?
<cfset output = "There is no answer" />
<cfif 1 eq true>
<cfset output = "The answer is one" />
<cfelseif 0 eq true>
<cfset output = "The answer is two" />
<cfelse>
<cfset output = "The answer is three" />
</cfif>
A. "The answer is one"
B. "The answer is two"
C. "The answer is three"
D. "There is no answer"
Answer: A

Adobe   9A0-127   9A0-127   9A0-127

5.Given the follow code snippet:
<cfset startTime = CreateDateTime(2009,1,1,0,0,0)>
<cfset endTime = CreateDateTime(2009,1,3,12,0,0)>
<cfset i = 2>
<cfloop from="#startTime#" to="#endTime#" index="i" step="#CreateTimeSpan(1,0,0,0)#">
Hello World! <br />
</cfloop>
How many times does the loop iterate?
A. 2
B. 3
C. 4
D. 12
Answer: B

Adobe   9A0-127   9A0-127   9A0-127

6.You want to convert a query column containing numeric data into a comma-delimited list.
Which function should you use?
A. ValueList()
B. ArrayToList()
C. ColumnList()
D. ListAppend()
Answer: A

Adobe   9A0-127   9A0-127   9A0-127

7.You want to load a single entity of type ART from your ORM, using the primary key value 5 as a filter.
Which two function signatures can you use to accomplish this task? (Choose two.)
A. EntityLoadByPK("ART", 5)
B. EntityLoadSingleValue("ART", 5)
C. EntityLoad("ART", 5)
D. EntityLoadByExample("ART", 5)
E. EntityLoad("ART", 5, true)
Answer: A,E
8.A page in your application is accessed at http://localhost/scope.cfm?init=false.
In which variable scope is the init variable available?
A. Attributes
B. Application
C. URL
D. Form
Answer: C

Adobe   9A0-127   9A0-127   9A0-127

9.Which code segment can be used to store an array of structures as a client variable?
A. <cfset client.myarray = "#adata#">
B. <cfset client.myarray = valuelist(adata)>
C. <cfset client.myarray = serializeJSON(adata)>
D. <cfset client.myarray = adata>
Answer: C

Adobe   9A0-127   9A0-127   9A0-127

10.Your application has the following query which is invalid:
<cftry>
<cfquery datasource="goodphoto" name="test">
SELECT * FROM ...
</cfquery>
<cfcatch type="any">
</cfcatch>
</cftry>
Which variable contains a string that describes the cause of the error?
A. cfcatch.message
B. cfcatch.type
C. cfcatch.detail
D. cfcatch.errorCode
Answer: C

Adobe   9A0-127   9A0-127   9A0-127

11.When should you use the <cfthrow> tag?
A. to consistently handle exceptions in the Application.cfc onError method
B. to throw a message into the JMS message queue for processing
C. to write a diagnostic message to the error.log file
D. to consistently handle all syntax errors throughout your application
Answer: A

Adobe   9A0-127   9A0-127   9A0-127

12.Given the following code:
<cferror type="validation" template="handler.cfm"/>
<cfform> Enter a value: <cfinput type="text" required="true" name="myinput" validateat="onServer" />
<cfinput type="submit" value="submit" name="submit" />
</cfform>
What happens when the form is submitted and validation rules are broken?
A. The file handler.cfm page is displayed.
B. The ColdFusion default validation error handler page is displayed.
C. The form page is displayed.
D. A runtime error occurs.
Answer: B

Adobe   9A0-127   9A0-127   9A0-127

13.You want to display a custom template when an exception occurs in your application.
Which tag should you use to specify the template to be displayed?
A. <cfthrow />
B. <cfcatch />
C. <cferror />
D. <cfexecute />
Answer: C

14.Which Web application development task is most likely to benefit from the use of CFML-based regular
expressions?
A. database queries
B. string parsing
C. image manipulation
D. web services
Answer: B

Adobe   9A0-127   9A0-127   9A0-127

15.Which statement about a regular expression is true?
A. It is a term used for common design patterns.
B. It is a method of discussing design with clients.
C. It allows developers to discuss code syntax.
D. It is a method of searching strings.
Answer: D

投稿日: 2012/7/26 12:34:49  |  カテゴリー: Adobe  |  タグ: Adobe9A0-127