Vmware Certified Professional - Pass4Test.JP,IT技術者に向きの問題集

Pass4Test.JPはCisco、Microsoft、IBM、HP、CompTIA、SUN、Oracle、VMWareなど、各種類のIT認定試験を提供しております。

無料にSymantecの250-310の試験問題集をダウンロード する

同じ目的を達成するためにさまざまな方法でできて、多くの人がSymantec250-310試験を借りて自分の仕事や生活を向上したいですが、うけた人250-310「Administration of Symantec Enterprise Vault 10.0 for Exchange」試験はそれほど簡単ではないのは良く分かります。彼たちは250-310試験に合格で合格するために時間と精力をかかって精一杯頑張っても最後に成功したひとはおおくではありません。

Symantec SCS 250-310

Pass4Testは君が早くSymantec250-310「Administration of Symantec Enterprise Vault 10.0 for Exchange」試験に合格させる詳しい試験について資料を提供するとともに短い時間の中で多くITに関する知識を身につけられるサイトでございます。弊社の250-310問題集を買うかどうかいまも迷っていますとおもっています。でも、弊社のことを信じてください。Pass4Testは多く類似のウェブサイトの中で最も保障できるの1つのウェブサイトで、安心で買ってください!

試験番号:250-310
試験科目:Symantec 「Administration of Symantec Enterprise Vault 10.0 for Exchange」
問題と解答:全318問

購入前にお試し,私たちの試験の質問と回答のいずれかの無料サンプルをダウンロード:http://pdf.pass4test.jp/250-310.pdf

1.Enterprise Vault converts mail message attachments to text or HTML. What is a benefit of changing the
default conversion type from HTML to text for certain document types?
A. increases the performance of file conversion
B. allows for the support of additional document types
C. allows for integration with third-party indexing engines
D. significantly reduces the amount of space taken by indexing
Answer: A

Symantec   250-310   250-310   250-310

2.What are three benefits of enabling Enterprise Vault (EV) for Outlook Web Access users.? (Select
three.)
A. extends the archived mail availability
B. provides remote access to multiple user archives
C. provides remote access to archived public folder items
D. unloads mail from the Exchange Server
E. runs independent of EV services
Answer: A,B,C
3.From which three sources does Enterprise Vault provide a solution for archiving PST files? (Select
three.)
A. Outlook profiles
B. Tape libraries
C. UNIX servers
D. Windows servers
E. Remote client workstations
Answer: A,D,E
4.Enterprise Vault can synchronize which three Exchange permissions with archive permissions? (Select
three.)
A. Outlook Delegates permissions
B. Exchange Public Folder permissions
C. Outlook Folder permissions
D. Domain Administrative permissions
E. Outlook Address Book permissions
Answer: A,B,C
5.An organization needs an archiving vendor that can provide low administrative overhead for deploying
different archiving strategies. Which configuration task makes it easier to deploy different archiving
strategies using Enterprise Vault (EV)?
A. The administrator creates new Windows groups in Active Directory to align with their archiving strategy
and moves the users into these groups.
B. The administrator uses provisioning groups to apply different archiving policies to the various groups.
C. The administrator moves mailboxes to specific group Exchange servers, then runs an EV Policy
Manager script for each Exchange Server to deploy the policies.
D. The administrator creates a custom archiving policy for each executive user and leaves the default
policy for everyone else.
Answer: B

Symantec   250-310   250-310   250-310

6.In which three languages are Enterprise Vault clients available? (Select three.)
A. Traditional Chinese
B. Danish
C. Portuguese
D. Finnish
E. Hebrew
Answer: A,B,E
7.Enterprise Vault introduced enhanced archiving support for which Microsoft Exchange 2007 feature?
A. Outlook Web Access for Exchange 2007
B. Exchange Managed Folders
C. Exchange Management Shell
D. Exchange Dumpster
Answer: B

Symantec   250-310   250-310   250-310

8.What are two reasons for adopting Enterprise Vault to manage unstructured content? (Select two.)
A. to protect messaging infrastructure to ensure uptime and productivity
B. to enable corporate discovery and end-user search
C. to centralize information management and retention
D. to create and retain snapshots to facilitate instant recovery
E. to enforce compliance with endpoint security policies
Answer: B,C
9.In which two ways does Optimized Single Instance Storage (OSIS) save storage space? (Select two.)
A. The SIS parts are shared between the Vault Stores in the same sharing boundary.
B. SIS identifies the SIS part from the filename.
C. Attachments are stored once within a sharing boundary.
D. The SIS parts are shared between the Vault Stores in different sharing boundaries.
E. Attachments are stored only once in a different sharing boundary.
Answer: A,C
10.Which two Enterprise Vault features reduce the storage requirements needed by a company to
maintain information? (Select two.)
A. Data compression
B. Collections on archived data
C. Optimized Single Instance Storage
D. Storage on WORM devices
E. PST Migration
Answer: A,C
11.What is a benefit of archiving email?
A. enables efficient search and retrieval of email
B. provides a duplicate backup system of email
C. prevents users from deleting email
D. provides high availability of email
Answer: A

Symantec   250-310   250-310   250-310

12.An organization has five Enterprise Vault (EV) servers. The servers are part of one Directory and two
EV sites. The Directory consists of two Vault Store Groups with two Vault Stores for each
group. How many EV Directory database(s), Fingerprint database(s), and Vault Store database(s) are in
the environment, respectively?
A. 2, 2, 4
B. 1, 2, 4
C. 1, 1, 4
D. 2, 2, 2
Answer: B

Symantec   250-310   250-310   250-310

13.An organization has two Enterprise Vault sites. Site 1 contains EVServer01, EVServer02, and
EVServer03 Site 2 contains EVServer04 and EVServer05. Which three USL failover options are possible?
(Select three.)
A. EVServer01 failover to EVServer03
B. EVServer02 failover to EVServer01
C. EVServer02 failover to EVServer04
D. EVServer03 failover to EVServer04
E. EVServer04 failover to EVServer05
Answer: A,B,E
14.An administrator is installing Enterprise Vault (EV). Where should the installer place the EV databases
and log files?
A. in the installation directory of the SQL server
B. on separate physical disks of the EV server
C. on separate physical disks of the SQL server
D. on direct attached storage of the EV server
Answer: C

Symantec   250-310   250-310   250-310

15.A large enterprise organization requires monitoring. The company will have five Enterprise Vault (EV)
sites and three EV Directories. How many monitoring databases should be planned?
A. 0
B. 1
C. 3
D. 5
Answer: C

Symantec   250-310   250-310   250-310

16.What are the three primary physical data-storage components of Mailbox Archiving in Enterprise Vault?
(Select three.)
A. Indexes
B. Archives
C. Vault Store partitions
D. Enterprise Vault databases
E. Enterprise Vault Collector
Answer: A,C,D
17.What is an Enterprise Vault site?
A. a SQL database for system-wide configuration
B. a geographic configuration reference
C. a collection of policies, servers, and storage
D. a grouping of Active Directory domain controllers
Answer: C

Symantec   250-310   250-310   250-310

18.What is the function of the Task Controller Service in Enterprise Vault (EV)?
A. to interface between other EV tasks and the directory database
B. to manage EV storage of archived data
C. to support the Web Access application
D. to maintain indexes of archived data and to provide results of search requests
E. to manage the various archiving tasks to archive data from targets
Answer: E

Symantec   250-310   250-310   250-310

19.Which component is directly below the Enterprise Vault Directory in the Vault Administration console's
hierarchy?
A. Vault Store Groups
B. Enterprise Vault Targets
C. Enterprise Vault Sites
D. Enterprise Vault Servers
Answer: C

Symantec   250-310   250-310   250-310

20.Which two databases are directly associated with Stores in Enterprise Vault?
A. Directory and Monitoring
B. Partition and Vault Store
C. Directory and Vault Store
D. Fingerprint and Vault Store
Answer: D

Symantec   250-310   250-310   250-310

21.What is the purpose of the Enterprise Vault Directory Service?
A. to provide service access to Vault Stores and Archives
B. to manage indexes of archived data
C. to manage selected items to be restored
D. to provide services access to site configuration information
Answer: D

Symantec   250-310   250-310   250-310

22.Which three are core Enterprise Vault services? (Select three.)
A. Archiving Service
B. Placeholder Service
C. Directory Service
D. Storage Service
E. Indexing Service
Answer: C,D,E
23.An organization uses three Exchange Servers in a single domain and two Enterprise Vault (EV)
servers. How many Provisioning Tasks are required?
A. one per Exchange domain
B. one per EV server
C. one per Exchange Server
D. one per EV site
Answer: A

Symantec   250-310   250-310   250-310

24.A network administrator wants to limit RPC traffic across the network and decides to completely restrict
the use of DCOM and RPC for end users. Which Enterprise Vault (EV) Client Extensions should be
installed?
A. EV Vault Cache
B. EV HTTP Only Add-In
C. EV Archive Explorer
D. EV OWA Extensions
Answer: B

Symantec   250-310   250-310   250-310

25.An organization has a security requirement to track changes made to the Enterprise Vault (EV)
environment pertaining to retention categories, archiving policies, and archive permissions. Which tool
provides this data?
A. EV Auditing
B. EV Operation Monitor
C. EV Reporting
D. EV Event Log
Answer: A

Symantec   250-310   250-310   250-310

26.What are two valid reasons for specifying DNS aliases? (Select two.)
A. to ensure that the Enterprise Vault (EV) server can be joined to the Windows domain
B. to simplify reconfiguration of the EV infrastructure
C. to ensure that the EV server can be contacted from external domains
D. to make it possible to use the EV built-in failover mechanisms
E. to broadcast the EV server's IP address to all clients on the network
Answer: B,D
27.There are multiple Active Directory domains with Exchange servers in each domain. One Enterprise
Vault (EV) server is set up in one domain. Trust is established between the EV domain and the other
domains. What must be done in order for a single EV server to archive the Exchange servers?
A. Break the trust between the Active Directory domains
B. Configure the EV client to allow trusted domains
C. Select the domain boxes in the Archiving Task properties
D. Add the Active Directory domains under the Targets container
Answer: D

Symantec   250-310   250-310   250-310

28.Given a multi-site installation, which Enterprise Vault (EV) component contains the configuration
information for all the EV sites?
A. Vault Store database
B. Vault Store Group database
C. Vault Directory database
D. Vault Configuration database
Answer: C

Symantec   250-310   250-310   250-310

29.Which two core databases should an administrator allocate storage for during the Enterprise Vault
initial installation? (Select two.)
A. Vault Directory Database
B. Vault Store Database
C. Audit Database
D. Monitoring Database
E. Log Database
Answer: A,D
30.A global organization plans to deploy Enterprise Vault (EV). The organization has a severe limit on the
connectivity between two sites. Site A supports seven remote offices and Site B supports five remote
offices. A global deployment of EV is unrealistic. How should the organization design around this
obstacle?
A. deploy multiple EV Directories
B. deploy multiple EV sites that share a single directory
C. deploy all EV servers in Site A
D. place the EV Directory database halfway between the sites
Answer: A

投稿日: 2012/1/1 0:24:14  |  カテゴリー: Symantec  |  タグ: Symantec250-310