Vmware Certified Professional - Pass4Test.JP,IT技術者に向きの問題集

Pass4Test.JPはCisco、Microsoft、IBM、HP、CompTIA、SUN、Oracle、VMWareなど、各種類のIT認定試験を提供しております。

独自でA00-280「SAS Certified Clinical Trials Programmer Using SAS 9」認定試験に参加しましょう!

SASInstitute資格認定取得は、スキルを証明したり、昇給や昇進を促したり、また仕事への定着度を高めるなど多くの利点があります。この認定資格を取得するには、A00-280試験に合格する必要があります。A00-280試験の客観的な評価という点で、資格はご信頼に足る組織です。インターネットを利用する人のための基礎知識、スキルを確認する資格です。

SASInstitute SAS Foundation A00-280

Pass4Test試験は全面的なA00-280試験練習の情報を提供します。受験生のために、本試験に際して、試験を受けるのに知識を獲得することができます。必要なスキルを習得して、認定資格を取得すると、 技術者としてのキャリアを持っているということを企業側にアピールすることができます。弊社のA00-280問題集によって、簡単に試験合格になれます。弊社の問題集は品質がよくて、絶対IT業皆様の最優秀選択です。買う前に、A00-280(SAS Certified Clinical Trials Programmer Using SAS 9)の無料サンプルでダウンロードできます。

詳しいA00-280(SAS Certified Clinical Trials Programmer Using SAS 9)認定試験内容は以下のようです。

試験番号:A00-280
試験科目:SASInstitute 「SAS Certified Clinical Trials Programmer Using SAS 9」
問題と解答:全90問

SASInstitute A00-280 「SAS Certified Clinical Trials Programmer Using SAS 9」はSASInstitute資格認定の重要な試験集です。該当アイクオリサートロジックA00-280模擬試験集は非常に理想的な試験に備えるツールと言えます。もし、A00-280模擬試験を御利用頂くと、以前の過去試験問題とほぼ同じの現行問題をご体験できます。全部の問題集は弊社の専業認証人員が念入りに編纂されたものです。ご受験者は高額教育活動にわざわざ参加する必要がなく、ただ20時間か30時間の気楽に一連の準備、勉強記憶及び模擬テストだけで、受験できます。100%一発合格!失敗一回なら、全額返金

詳しいA00-280問題集の内容は以下のようでございます。どうぞ、ご覧になってください。

購入前にお試し,私たちの試験の質問と回答のいずれかの無料サンプルをダウンロード:http://pdf.pass4test.jp/A00-280.pdf

1.Given the following data at WORK DEMO:

Which SAS program prints only the first 5 males in this order from the data set?
A. proc sort data=WORK.DEMO out=out;
by sex;
run;
proc print data= out (obs=5)
;
run;
B. proc print data=WORK.DEMO(obs=5)
;
where Sex='M'
;
run;
C. proc print data=WORK.DEMO(where=(sex='M'))
;
where obs<=5;
run;
D. proc sort data=WORK.DEMO out=out;
by sex descending;
run;
proc print data= out (obs=5)
;
run;
Answer: B

SASInstitute   A00-280   A00-280   A00-280

2.Which SAS program will apply the data set label 'Demographics' to the data set named DEMO.?
A. data demo (label='Demographics')
;
set demo;
run;
B. data demo;
set demo (label='Demographics')
;
run;
C. data demo (label 'Demographics')
;
set demo;
run;
D. data demo;
set demo;
label demo= 'Demographics'
;
run;
Answer: A

SASInstitute   A00-280   A00-280   A00-280

3.The following SAS program is submitted:
proc sort data=SASUSER.VISIT out=PSORT;
by code descending date cost;
run;
Which statement is true regarding the submitted program?
A. The descending option applies to the variable CODE.
B. The variable CODE is sorted by ascending order.
C. The PSORT data set is stored in the SASUSER library.
D. The descending option applies to the DATE and COST variables.
Answer: B

SASInstitute   A00-280   A00-280   A00-280

4.What information can be found in the SAS Dictionary tables? (Choose two.)
A. datasets contained within a specified library
B. values contained within a specified format
C. variables contained within a specified dataset
D. values contained within a specified variable
Answer: A,C
5.Given the following data set:

Which program was used to prepare the data for this PROC PRINT output?
A. proc sort data=one out=two;
by subjid;
run;
B.proc sort data=one out=two nodupkey;
by subjid;
run;
C. proc sort data=one out=two nodup;
by subjid;
run;
D. proc sort data=one out=two nodupkey;
by subjid trt;
run;
Answer: B

SASInstitute   A00-280   A00-280   A00-280

6.This question will ask you to provide a line of missing code.
The following SAS program is submitted:

Which statement is required to produce this output?
A. TABLES site*group /nocol;
B. TABLES site*group /norow;
C. TABLES site*group;
D. TABLES site*group /nocol norow;D. TABLES site*group /nocol norow;
Answer: A

SASInstitute   A00-280   A00-280   A00-280

7.Which statement correctly adds a label to the data set?
A. DATA two Label="Subjects having duplicate observations"
;
set one;
run;
B. DATA two;
Label="Subjects having duplicate observations"
;
set one;
run;
C. DATA two;
set one;
Label dataset="Subjects having duplicate observations";
run;
D. DATA two(Label="Subjects having duplicate observations")
;
set one;
run;
Answer: D

SASInstitute   A00-280   A00-280   A00-280

8.Given the following data set:

Which SAS program produced this output?
A. proc sort data=one(where=(age>50)) out=two;
by subjid;
run;
B. proc sort data=one(if=(age>50)) out=two;
by subjid;
run;
C. proc sort data=one out=two;
where=(age>50)
;
by subjid;
run;
D. proc sort data=one out=two;
if age>50;
by subjid;
run;
Answer: A

SASInstitute   A00-280   A00-280   A00-280

9.CORRECT TEXT
The following question will ask you to provide a line of missing code.
The following program is submitted to output observations from data set ONE that have more than one
record per patient.

In the space below, enter the line of code that will correctly complete the program (Case is
ignored. Do not add leading or trailing spaces to your answer.).

Answer: BYSUBJID;BYSUBJID;
10.Given the data set WORK.BP with the following variable list:

Which output will be created by the program?

A. Option A
B. Option B
C. Option C
D. Option D
Answer: D

SASInstitute   A00-280   A00-280   A00-280

11.The following SAS program is submitted:

You want to store all calculated means and standard deviations in one SAS data set.
Which statement must be added to the program?
A. output mean std;
B. ods output mean=m1 m2 std=s1 s2;
C. output out=WORK.RESULTS mean=m1 m2 std=s1 s2;
D. ods output out=WORK.RESULTS mean=m1 m2 std=s1 s2;
Answer: C

SASInstitute   A00-280   A00-280   A00-280

12.Which program will report all created output objects in the log?
A. proc ttest data=WORK.DATA1 ods=trace;
class TREAT;
var RESULTS;
run;
B. ods trace on;
proc ttest data=WORK.DATA1;
class TREAT;
var RESULTS;
run;
C. ods trace=log;
proc ttest data=WORK.DATA1;
class TREAT;
var RESULTS;
run;
D. ods trace log;
proc ttest data=WORK.DATA1;
class TREAT;
var RESULTS;
run;
Answer: B

SASInstitute   A00-280   A00-280   A00-280

13.Review the following procedure format:

What is the required type of data for the variable in this procedure?
A. Character
B. Continuous
C. Categorical
D. Treatment
Answer: B

SASInstitute   A00-280   A00-280   A00-280

14.The following output is displayed:

Which SAS program created this output?
A. proc freq data=WORK.TESTDATA;
tables gender * answer / nocol norow nopercent;
run;
B. proc freq data=WORK.TESTDATA;
tables answer * gender / nocol norow nopercent;
run;
C. proc freq data=WORK.TESTDATA;
tables gender * answer / nocol norow nopercent missing;
run;
D.proc freq data=WORK.TESTDATA;
tables answer * gender / nocol norow nopercent missing;
run;
Answer: A

SASInstitute   A00-280   A00-280   A00-280

15.You want 90% confidence limits for a binomial proportion from a one-way table with PROC FREQ.
Which option must you add to the TABLES statement?
A. BINOMIAL
B. BINOMIAL ALPHA=0.9
C. BINOMIAL ALPHA=90
D. BINOMIAL ALPHA=0.1
Answer: D

投稿日: 2012/8/25 20:55:23  |  カテゴリー: SASInstitute  |  タグ: SAS FoundationA00-280